ASTIR OF PAROS – 15/06/1996 – 30/09/1996

Έκθεση Ζωγραφικής και Γλυπτικής
ASTIR OF PAROS
15 Ιουνίου – 30 Σεπτεμβρίου 1996

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, η Μαρία Δημητριάδη και η Βέττα Μιχαηλίδη στις 8:30 το βράδυ, σας προσκαλούν στην έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής, στο ξενοδοχείο ASTIR OF PAROS.
Στην έκθεση που έχει στηθεί στην γκαλερί, στους κοινόχρηστους χώρους και στους κήπους του ξενοδοχείου, θα παρουσιάσουν έργα τους οι: Ιουλία Βεντίκου, η Μαρία Γρηγοριάδη, ο Γιώργος Γυπαράκης, ο Γιάννης Δημητράκης, η Ελένη Ζούνη, ο Θεόδωρος, ο Κώστας Ιωαννίδης, ο Γιώργος Καζάζης, ο Γιάννης Λασηθιωτάκης, η Βάλλυ Νομίδου, η Αννίτα Ξάνθου, ο Στέφανος Πετρίδης, ο Γιώργος Ρόρρης, η Άσπα Στασινοπούλου, η Μαριάννα Στραπατσάκη, ο Takis και ο Νάκης Ταστσιόγλου.
«Η ιδέα αυτής της έκθεσης, υπήρχε ανέκαθεν στο μυαλό μου, να γίνει στο νησί το οποίο αγαπώ και περνάω πολλούς μήνες το χρόνο. Ήθελα πάντα να οργανώσω μια έκθεση συνεργατών μου στην Πάρο, ώσπου βρέθηκε το μαγευτικό περιβάλλον του ξενοδοχείου το οποίο έστησε η Βέττα Μιχαηλίδη στις Κολυμπήθρες, με τους υπέροχους κήπους πάνω στη θάλασσα και το χώρο της γκαλερί.

Στην γκαλερί θα στηθούν έργα ζωγραφική καθώς και μικρότερα γλυπτά, ενώ στους κήπους συνεργάτες μου όπως ο Takis, ο Γιάννης Δημητράκης, ο Γιώργος Γυπαράκης, η Αννίτα Ξάνθου, ο Κώστας Ιωαννίδης, ο Νάκης Ταστσιόγλου και άλλοι, θα εγκαταστήσουν γλυπτά τα οποία δημιούργησαν ειδικά για τους συγκεκριμένους χώρους. Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάρο, να δούμε μαζί την έκθεση και συγχρόνως να απολαύσουμε την ομορφιά της Πάρου».

Διάρκεια έκθεσης: 15 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 1996