Ζωγραφική, 24/02/1988 – 12 /03/1988

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ η Μαρία Δημητριάδη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την δουλειά του Γιώργου Ρόρρη.

Ο Γιώργος Ρόρρης γεννήθηκε στον Κοσμά Κυνουρίας το 1963, σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με δασκάλους τον Παναγιώτη Τέτση και τον Γιάννη Βαλαβανίδη.
Έχει πάρει μέρος στην Έκθεση με τίτλο Σύγχρονη Ελληνική Ζωγραφική, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Άνδρο, τον Ιούλιο του 1986. Συμμετοχή στην Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών Τεχνών τον Μάιο του 1986 και τον Νοέμβριο του 1987 στην έκθεση τελειοφοίτων της ΑΣΚΤ.

“Ο σκοπός αυτού το σημειώματος δεν είναι να γράψω κρίσεις για τη δουλειά του. Ούτε να κατάλληλος είμαι, ούτε μου ταιριάζει, άλλοι θα το κάνουν αυτό, αλλά να χαιρετίσω την παρουσία ενός νέου καλλιτέχνη στην πρώτη του παρουσίαση.
Γιατί ναι μεν δεν είναι άγνωστος, αφού έχει επισημανθεί επανειλημμένα στις ομαδικές εμφανίσεις του, αλλά σ’ αυτήν του συνόλου ενός κύκλου έχουμε δυνατότητα να ολοκληρώσουμε γνώμη και να διαπιστώσουμε το μέγεθος του ταλέντου του.”.
Απόσπασμα από το κείμενο του καθηγητή της ΑΣΚΤ, Παναγιώτη Τέτση για τον Γιώργο Ρόρρη.
Διάρκεια έκθεσης: 24 Φεβρουαρίου – 12 Μαρτίου 1988